ماشین برقی چیه - An Overview
ماشین برقی چیه - An Overview
Blog Article
یعنی خودرو با برد ۴۰۰ کیلومتر سال بعد ۱۰ درصد افت مسافت داره یعنی ۴۰ کیلومتر کم میشه و برای خرید باطری اون ۴۰ درصد کل قیمت ماشین هزینه کرد داره.
موسیمانه؛ آقای جام یا مدیر آکادمی؟!/ افتخار به کار نیمهکاره!
شیر برقی ورودی آب در ماشین لباسشویی ورود آب سرد و گرم را به ماشین لباسشویی کنترل میکند. این شیر پشت ماشین لباسشویی جایی که شیلنگهای آب به ماشین لباسشویی وصل شدهاند قرار دارد و با برداشتن پنل بالایی قابل دسترسی است.
دنبال نشانههای ترک یا پارگی در شیلنگ باشید. شیلنگ را در آورده و داخل آب قرار دهید. یک سر آن را گرفته و داخل فوت کنید و ببینید که در آب حبابی ایجاد میشود. گرفتگی شیلنگ را هم بررسی کنید. اگر شیلنگ سالم بود یعنی خود میکروسویچ ماشین لباسشویی مشکل دارد و باید عوض شود.
واکنش معاون رئیس جمهور به سانسور اسم ظریف توسط مجری صداوسیما
از فرم سینه هات ناراضی و بی اعتماد به نفسی؟بهترین راهکار
در این نوع خودروها از تکنولوژی پیل سوختی برای تولید برق استفاده میشود. این ماشینها دارای بازده بسیار بالا، صدای بسیار کم و آلایندگی صفر هستند و فقط آب از اگزوز آنها بیرون میآید!
مینور بهعنوان خودرویی دونفره از ۶ باتری ۱۲ ولتی سود میبرد. قیمت نسخه مجهز به باتریهای اسیدی این خودرو در زمان معرفی ۶۰۰ و قیمت مدل لیتیومی آن ۹۰۰ دلار اعلام شده بود. پیشرانه برقی مینور ۱۰ اسب بخار قدرت داشت و بیشینه سرعتش نیز ۴۰ کیلومتر بر ساعت بود.
مشکل مهم دیگر، محدودیتهای تعویض باتری خودروهای برقی در ایران است؛ بهنحوی که در حال حاضر مراکز تعویض باتری محدودی برای خودروهای برقی در کشور وجود دارد و مالکان خودروهای برقی در صورت ضرورت ممکن است با مشکلات پیچیدهای مواجه شوند.
لاستیک را از نظر پارگی و زدگی چک کنید، در بعضی از موارد دیده شده حتی کثیفی لاستیک یا شیشه باعث عدم چسبندگی شیشه و لاستیک شده لطفا همه موارد را چک کنید.
اولین خودرو برقی ایرانی سال ۱۳۸۱ با نام آریانا معرفی شد. نکته جالب اینجاست که هیچکدام از اطلاعات و مشخصات فنی مورد ادعای سازنده آریانا به تایید نرسید.
البته انواع خودروی برقی هنوز قطعات یدکی مثل لنت ترمز و برف پاک کن را داراست.
مدتی پیش، مجوز شمارهگذاری یوز صادر شد و به این ترتیب همه میتوانند این محصول را بخرند، پلاک کنند و با آن در سطح شهر more info رانندگی کنند.
خودروهای برقی ایرانی سابقهای ۲۰ ساله دارند. اولین ماشین الکتریکی که توسط ایرانیها تولید شد، آریانا نام داشت. بعد از آن خودروهای برقی ایرانی دیگر در مراکز تحقیقاتی دانشگاهی و همچنین توسط شرکتهای خصوصی ساخته شد.